Доставка

Поръчките от магазин Чубрика могат да се направят онлайн от www.chubrika.bg или по телефон.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва чрез един от следните начини:

1. Плащене чрез наложен платеж.

2. Плащане чрез банков превод.

3. Плащане чрез кредитни/дебитни карти.

 

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

Доставка до офис или личен адрес с Еконт или Спиди – Цените за доставка се определят в зависимост от тежеста на пратката и населеното място според ценоразписа на куриера.

 

СРОК НА ДОСТАВКА

Доставка до 3 дни според графика на обслужване на Вашия район.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail за потвърждение на поръчката. При проблем с Вашите координати или наличността на някой от поръчаните продукти можете да очаквате обаждане от наш сътрудник. След като наш служител се свърже с Вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях.

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефони 0899179978 или на имейл: shop.chubrika@gmail.com.

При невзета поръчка от офис на Еконт, Спиди или личен адрес, клиентът трябва да заплати разноските по връщането на поръчката.

Уточнения:

При желание от Ваша страна имате възможност да изберете определена куриерска фирма за доставка на поръчаната от Вас стока. Имате възможност и да изберете определен ден и/или час за доставката. В този случай обаче доставката ще бъде за Ваша сметка по определените от куриерската фирма тарифи.