Сумак

  • Кат. номер: 36

Подправка за риба, пилешко месо, ориз, зеленчуци, за приготвяне на салатни дресинги и разядки. Сумакът има леко кисел вкус и в някои рецепти се използва за подкиселяване на ястията. Подходящ е за суров лук, мариноване на месо, риба или зеленчуци, както и в смеси от подправки или сосове. Подправката има антиоксидантно действие. Има и способността да подобрява храносмилането.

 

 

1,60 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1,60 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Подправка, която се получава от плодовете на растението смрадлика. Има червеникав цвят и традиционно се използва в близкоизточната и средиземноморската кухня. Смрадликата има сладко-кисел вкус с нотки на лимон и придава яркост и особена пикантност на ястията. Съхранение: Подправката се съхранява в затворен съд на тъмно и сухо място. Съдържание: Сумак – изсушени плодове от Rhus coriaria L., сол.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!